Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

ÜDVÖZLÜNK


A Baranya Harcművészeti Akadémia honlapján

HARCMŰVÉSZETI ÉS ÖNVÉDELMI KÉPZÉSEK

Elérhető kezdő és haladó foglalkozások gyereknek és felnőtteknek.

01.

BIZTONSÁG

Minden programunkon a résztvevők fizikai és lelki biztonsága az első.

02.

SZAKÉRTELEM

A BHA oktatók a legképzettebb szakemberek közé tartoznak.

03.

TAPASZTALAT

Több mint 25 év oktatási tapasztalat a harcművészet oktatásban.

04.

TISZTELET

A kihívások kezelésében, képzéseink egyik legfontosabb eleme.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK ISKOLÁNK MÁSOKTÓL?

TRADÍCIÓK ÉS GENERÁCIÓK

Az Akadémia tradicionális Japán jiu-jitsu tudásátadása családi hagyomány, generációról generációra öröklődik. A harcművészet oktatás terén kivételesen magas színvonalú, példaértékű, nemzetközileg is elismert eredményeket ért el.

TÖBB MINT 25 ÉV OKTATÁSI TAPASZTALAT

- ÉLMÉNYDUS PROGRAMOK

0%

- RENGETEG TUDÁS EGYHELYEN

0%

Videó intro

Miért érdemes nálunk tanulni?

- A saját tempódban, könnyen haladhatsz a tanulással...

A harcművészeti foglalkozásainkat kezdőknek, haladóknak egyaránt ajánljuk. A gyakorlatorientált jiu-jitsu oktatásainkon a résztvevők minden estben alkalmazható, hasznos ismereteket és tudást kapnak.

A harcművészeti képzéseink egyedülálló módon, elengedhetetlen önvédelmi tudást és készségek fejlesztését oktatja.

A harcművészetek tanulmányozása fizikai és szellemi kihívásokkal jár. Az edzések során olyan harcművészeti, elméleti és gyakorlati önvédelmi tudást sajátíthatsz el, ami hatékonyan alkalmazható egy veszélyes helyzetben, illetve az élet egyéb területein is.

Képzéseink az alapoktól a mesterfokig elvégezhetőek!

Amit érdemes figyelem bevenni!

Szakmai minősítés

A kiemelkedően szakmai minősítést 2019-ben nyertük el. A programjaink sikeres elvégzése egyedülálló módon hazai és nemzetközi szakmai minősítéseket is jelentenek diákjainknak.

Szakmai minősítés

Mentori program

A mentorprogram segítségével a résztvevők sikeresen felkészülhetnek hazai és nemzetközi versenyekre, sportági minősítésekre. A mentori programunkban lépésről lépésre haladunk, hogy a lehető legjobb felkészítést nyújtsuk sportolóinknak.

Mentori program

Garancia a fejlödésre

Nincs mit magyaráznunk. Elkötelezettek vagyunk diákjaink iránt. A korábbi pozitív visszajelzéseknek alapján annyira hiszünk programjaink sikerességében, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Garancia a beiratkozás első, megkezdett havi díjra vonatkozik.

Garancia a fejlödésre

Biztonságot növelő harcművészeti ismeretek!

Az önvédelmi, harcművészeti edzés minden korosztály számára elengedhetetlen. A Baranya Harcművészeti Akadémiánál azoknak a kiváló embereknek tudunk segíteni hatékony harcművészeti oktatással, akik hatékony önvédelmet szeretnének megtanulni, de nem tudják, hogyan és miként lehet ezt könnyen elsajátítani. Ők tisztában vannak vele, hogy rendelkezniük kell legalább egy alapszintű önvédelemi, harcművészeti tudással.

Nekik készítünk a könnyen elsajátítható alapképzéseinket, amelyek támogatják a gyors szakmai haladásukat. Ehhez olyan képzési anyagokat biztosítunk, amelyek mindezt lehetővé teszik. Megtaláljuk és fejlesszük azokat a harcművészeti készségeket, amelyekre szükségük lehet.

Mit mondanak rólunk?

A tanulóink mindig elmondják, hogy azért is szeretnek nálunk edzeni, mert érthetően beszélünk a szakmai részletekről is, és makacs tényekkel támasztjuk alá, miért hatékony az itt tanult harcművészeti és önvédelmi rendszer. Így tisztán látják, hogyan fogják tudni megvédeni magukat és miért éri meg edzésre járniuk.

Változatosak az órák. Számomra talán a legfontosabb, hogy az edzések nagyon jól felépítettek, könnyen megérthetőek. A csapat lelkesedés, folyamatos fejlődésre való törekvés fantasztikus!"
M.Horváth
Szeretek veletek edzeni, szeretem a szemléletetek a kitartásotokat!  Csak így tovább! Együtt, veletek, ma, holnap, itt, ott, bárhol, bármikor!"
B.Anna
"A BHA számomra teljesen kiváltotta a konditermes, csoportos órák edzéseit. Tökéletes használható, sokoldalú mozgás, változatos és a legjobb, hogy hasznos önvédelmi tudást is kapok."
S.Dávid
Nekem dolgozó, tanuló nőként és családanyaként ez nagyon jó. Most adományt adtam az iskolának.  A következő  programra is jelentkeztem, ezt sokáig szeretném folytatni..."
Kovács L
A válogatott kerettagjaival minden edzést kihívás. Kezdők és haladok remekül tudnak  együtt tanulni. A mesteroktatók nagy segítség...  Kár, hogy nem előbb kezdtem el a harcművészet tanulást!"
F.Kálmán
Gyermekeim nagyon szeretik az edzéseket. Várakozással tekintenek előre, amint befejeződik az órájuk, alig várják a következő órát. Az iskola nagyon barátságos, a tanárok remekek."
B.Erzsébet
Az elmúlt években többször elvégeztem a nők önvédelmi tanfolyamát, és minden alkalommal megtanultam valami újat. Én nagyon javaslom, hogy minél több nő vegyen részt."
Bauerné MarikaKÖSZÖNJÜK

A pozitív eredményeink, sikereink mellett nem hagyható figyelmen kívül az a tény, hogy diákjaink képességeiknek, tehetségüknek megfelelő szakmai támogatást kapnak. Mindemellett sok lehetőséget biztosítunk fejlődésükre, amit kiegészítünk egyedülálló garancia vállalásainkkal.